Vi begynner med slutten <3

Et behov for et pust i bakken

Vi opplevde at deltakerene på festivalen i 2016 var veldig fornøyde med innholdet på timeplanen vår. Både med hensyn til temaet vi hadde og at det var god variasjon i innholdet. Det gjorde at de fleste kunne finne en time som appellerte til de, samtidig som de mer barkede utøverene fikk noe å bryne seg på.

Avspenning

«Pust & Avspennings Workshop» Søndag 25. juni 2017

 

Vi utvider årets timeplan betraktelig, og jobber med å sy den sammen slik at dere vil få en god og helhetlig opplevelse. Dere skal kunne velge å delta på bare en time om det er ønskelig, men dere skal også kunne komme å delta en hel dag uten at det skal gå på bekostning av kropp og sinn. Det gjør at årets festival inneholder både yoga, musikk, cafe og messeområde og er vi riktig heldige kanskje noen mer estetiske og kunstneriske elementer.

Ved avrundingen av årets festival observerte vi også en del slitne, særlig i fysisk kapasitet, yogier mot slutten av helgen. Og gjorde oss et lite notat at vi ønsker å avslutte festivalen i 2017 på en litt annen måte. På NIH Fitness Convention traff vi på en instruktør med en nydelig tilstedeværelse og et engasjement rundt pust og avspenning som vi fullstendig falt for. I tillegg viste det seg at hun veldig gjerne kunne tenkt seg å komme til oss neste sommer!

Avslutningen på festivalen 2017

Ingebjørg K. Vesaas, en av eierene og driver av Yogaloftet, har jobbet som yoga og meditasjonslærer i snart 10 år.
Hun har jobbet med kropp, trening og uttrykk heile sitt voksne liv, både som utøver og pedagog. Hun kommer til å holde en lengre «Pust & Avspennings Workshop» på slutten av dagen på søndag. Dette vil by på en nydelig avslutning av en vakker, nær, fysisk og mentalt utfordrende helg, vi kan la oss smelte hen i yogaens vidunderlige univers og kraft…..

Wow! Som vi gleder oss! <3 Namasté <3

Fortell oss hva du tenker på