Vis timer

Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik

Biografi:
Tor Arne Haave (1964) Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og Erfaring 10 år). Første utdannelse var elektriker gruppe L.
Tor Arne Håve er dedikert til å jobbe med mennesker basert på et sjamanistisk livssyn. Han er motivert av muligheten til å skape mer glede, kjærlighet og harmoni i verden. Han ledes av et åpent hjerte og elsker å skape latter å få mennesker til å utvikle deres egen kreativitet og skaperkraft. Han har en tro på at det å bruke humor kan skape et møtested for mennesker uten fordommer og frykt. Han er en fortaler for at det å utvikle "love and compassion" er de viktigste ferdigheter vi kan utvikle.

Anne Siri Langelandsvik (1971), MediYoga lærer og terapeut, MediYoga Kidz lærer, Hathayogalærer, Gongmester og Gonglærer (sammen med Tor Arne Håve ansvarlig for blant annet grunnkurs i Gongspilling her i Norge), eier og daglig leder av Medisinsk Yoga Øst AS.

Som Yogalærer og Gongmester er det viktig for meg å formidle og skape rom for at alle kan gjøre yoga, både alvorlig syke, de med kroniske plager og de som er helt friske. Pusten er den røde tråden som forener kroppen, sinnet og sjelen, slik at du med yogaen kan oppleve ”å komme hjem” igjen, bli hel. Lydvibrasjonene som gonger, syngeboller etc produserer gir en umiddelbar, dyp avslapning, en tilstand av ren væren. Disse vibrasjonene løser også opp i blokkeringer og tilfører lytteren energi. For meg har gongen vært en veiviser og pådriver i både min personlige og spirituelle utvikling.