PRAKTISK INFO

GENERELT

Du må ha med egen yoga matte, blokker, stropper og drikkeflaske. Vi har bolstere og tepper til timer der det blir behov for det. I Familie-yoga timene har vi ekstra matter.

Vennligst send mail til tone@puls1.no hvis du ønsker å låne matte til Familie-yoga timen (dette for at vi skal vite hvor stort behovet er).

Det er ønskelig at alle møter 15 min før oppstart av timene. Dette er for at man skal finne plass og ro før oppstart, samt at det gir instruktørene våre tid til å hilse på deltakerene. Da blir det hyggelige for alle 🙂

Det er toaletter og muligheter for å fylle på vannflasker på alle lokasjoner. Og man kan kjøpe mat og drikke på Villa Malla, Lageret ligger 200 meter fra Tofte Sentrum og Pulsen midt i sentrum av Tofte. Her er det både kafeer, Cafe LasseCafe Gjestgiveri og matbutikker tilgjengelig. Det er ca 5 min å kjøre mellom Villa Malla på Filtvet og Tofte. Det er parkering tilgjengelig til alle 3 lokasjonene. Og det går båt fra Aker Brygge til Villa Malla. Rutetider finner du her.

BOOKING

Bookingen til Midsummer Yoga Festival er lagt opp til at du kan booke deg på så mange eller så få timer du vil. Du betaler kun for den eller de timene du er påmeldt. Det er ikke mulig å bytte timer etter påmelding. Så påse at du er sikker på hvilke timer du ønsker å delta på før du reserverer plass.

KVITTERING/BEKREFTELSE

Etter påmelding og betaling av timen(e) vil du motta bookingbekreftelse som du skriver ut og tar med på festivalen. Dette er din kvittering og bevis på betaling. Du vil også kunne se hvilke timer du er booket på inne på «Min Side».

PRISER

Festivalen består av yogatimer på 45 min (familieyoga), 90 min og workshops 1,5-2,5 timer. Prisene varierer avhengig av lenge på time, innhold og instruktør. Konkrete timer, med timebeskrivelse og priser finner du oppgitt i bookingen.

AVMELDING/REFUSJON

  • Betaling av timer gjøres umiddelbart ved booking online.
  • Betalte timer refunderes ikke.

PERSONVERN

Din sikkerhet er viktig for oss.Den informasjonen du gir til oss er kun til intern bruk i vår administrasjon av Midsummer Yoga Festival. Vi gir ikke bort informasjon om deg til en tredjepart. Når du oppretter en brukerprofil i vårt kunderegister, må du selv velge om du vil bli kontaktet av oss via mail eller ikke. Du vil ikke motta nyhetsbrev eller annen informasjon om du ikke ønsker det. Vårt kunderegister lagres på MindBodyOnline’s server, og vår betalingsløsning er levert av Optimal Payments/NETBANX. Både MindBodyOnline og Optimal Payments er veletablerte og anerkjente aktører. Når du benytter vår betalingsløsning vil din kortinformasjon ikke være tilgjengelig for andre enn Optimal Payments som behandlinger overføringen. Vi lagrer ikke din kortinformasjon noe sted i vårt system.