OM FESTIVALEN


Midsummer Yoga Festival startet som en spire for 2 år siden, like etter oppstarten av Pulsen på Tofte. Fysioterapeut og Fysio-Pilates instruktør Tone Merethe Andreassen så den enorme nytteverdien av bruk av yoga og pilates i sitt arbeid i behandling av smerter og opptrening/rehabilitering etter skader. Hun har også sett i sin fysioterapi praksis, og opplevd gjennom egenerfaring, at yoga er et undervurdert og uvurderlig verktøy for en bedre hverdag og gir rom for god mental helse.

Tone Merethe har selv vokst opp i kystkommunen Hurum, og følte at dette ville være en fantastisk arena på det sentrale østlandet for å formidle yoga til en stor gruppe mennesker i naturskjønne omgivelser. Festivalen er spredt over 3 lokasjoner, som alle har anledning til å gjennomføre timene på festivaltimeplanen utendørs, om været tillater dette.


INFO OM LOKASJONER


PULSEN

Pulsens treningslokaler er lokalisert midt i Tofte Sentrum, i enden av handlegaten. Pulsens gruppesal rommer kun 20 deltakere, derfor vil festivalens timer med få plasser eller et behov for et mer intimt miljø foregå her. Om været tillater det, vil noen av timene på Pulsen flyttes ut til Skjæra, en av Toftes vakreste strender, kun 100 meter fra treningslokalene. Se her (www.puls1.no) for nettside og mer info.

Landskap Skjaera i Tofte

Bilde av Lageret Studio innside


LAGERET

Lageret Studio befinner seg i den nedlagte cellulosefabrikken Sødra Cell Tofte. Studioet er på 1100 kvm og brukes til foto og filmutleie, samt events. Lokalene er sjeldne og unike, og er Norges -og muligens Skandinavias -største og råeste dagslys studio. Det industrielle preget,de store vinduene og det gjennomgående lyset gjør opplevelsen av å være på Lageret helt spe-siell. Om været er fint, vil noen av timene flyttes opp på taket av bygningen med utsikt mot Lindesnes Fyr. En yogatime her vil garantert bli en du vil huske! Se her (www.facebook.com/lageretstudio) for mer info.

Følg oss gjerne på Instagram #lageretstudio.


VILLA MALLA

Under yogafestivalen er hele uteområdet (eksl. øvre terrasse) til Villa Malla tilgjengelig for deltakerene, inkludert stranden. Ute finner man en stor terrasse, her er alle velkommen til å finne seg et bord i solen, eller i skyggen av en palme. Yogatimene på Villa Malla er lagt opp slik at man skal kunne nyte Villa Mallas generøse Middelhavsbuffet før eller etter timen, om man skulle ønske det, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terrassen eller i vannkanten. Trykk her for veibeskrivelse til Villa Malla. Følg Villa Malla på deres nettside: villamalla.no eller Instagram.

Villa Malla utside

I Love Yoga

 • Yoga har gitt meg en ny raushet for meg selv, omgivelsene mine og ikke minst relasjonene mine. Det er litt vanskelig å beskrive, men det beste ordet jeg kan bruke er – rom. Yoga har skapt rom i meg og rundt meg.

  Tone Merethe Andreassen

 • Yogaen gir meg den friheten jeg trenger i hverdagen. Friheten til å se potensialer, være meg selv og stå for det jeg gjør. Gjennom yogaen har jeg funnet tilbake til den personen jeg var ment til å være.

  Elisabeth Fosse

 • Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.

  Henriette Lien

 • Tone Merethe Andreassen
 • Elisabeth Fosse
 • Henriette Lien