Kundalini yoga til frokost

Søndag morgen gryr

Festivalens siste døgn starter med en invitasjon til en herlig lett frokost på Lageret kl 08:00. Med en påfølgende økt Kundalini Yoga med Benedikte Koldingsnes fra Bergen.

Kundalini yoga kort fortalt

Kundalini yoga er den mest spirituelle av yoga formene, kalt bevissthetens yoga, en helhetlig yogaform der man stimulerer hele nervesenteret i løpet av en økt. Kriyaen er alltid etterfulgt av en meditasjon, og her bruker man ofte både chanting (lyd og vibrasjon), mudra og pust.
Kriyaene gjør vi for å oppnå en bestemt kroppslig bevissthet/effekt:

Kundalini Yogaindre ro, klarhet, økt energi, grunning og selvsagt alltid å

heve kundalini energien i kroppen.

Øvelsene er forholdsvis enkle og korte, og vi fokuserer på repetisjon for å oppnå den ønskede effekten.

Det fokuseres masse på ryggøvelser, og man sitter mye mer enn i andre yogaformer. Derfor bruker man alltid saueskinn/ull og meditasjonspute(r) i timen (OBS: husk å ha med selv!)

Kundalini til frokost – en unik start på dagen 🙏🏻

Kriyaen vi skal gjøre er en kriya som er super å gjøre på morningen fordi den stimulerer og myker opp hele kroppen fra topp til tå. Vi fokuserer mye på ryggraden, og noen av øvelsene gjør vi sittende. Ta gjerne med en meditasjonspute til å sitte på for å gi støtte til ryggen. Etter kriyaen skal vi gjøre en meditasjon som gir økt mental klarhet som vil gi deg en fin boost for dagen videre.

🌿Vegansk mat på årets festival 🌿

Kundaliniyoga instruktør

Ikke nok med dette; men Benedikte tar med seg foodtrucken sin – Vegan PopUp Cafe (www.veganpopupcafe.com) – over fjellene fra Bergen og helt til oss 💗 Hun vil på festivalmarkedet kunne tilby deilige veganske retter 💗 Det er jo bare sååååå fantastisk!!!! 🙏🏻

Hun er en inspirerende gründer og vi kan anbefale dere å ta en titt innom nettsiden hennes eller følge henne på instagram Vegan PopUp Cafe

 

VeganPopUpCafe

Fortell oss hva du tenker på