GONGBAD i industrielle omgivelser – omgi deg med lyd og vibrasjoner…….

Lagerets ukjente potensiale

Vi er så heldige å kunne tilby en magisk opplevelse i lokalene på Lageret. Lageret er i seg selv et rustikk og vakkert gammelt industrilokale. Lokalenes nakenhet og enkelhet gir en en følelse av muligheter og et åpent rom. Dette er noe av det som gjorde at dette var et naturlig valg å bruke til festivalen. Dets størrelse gir rom for en helt spesiell lydopplevelse som gongbad byr på, og gir rom for utfoldelse på mange plan.

Etterspurte gongmestere

Vi var tidlig ute med å kontakte Tor Arne og Anne Siri, da vi hadde fått anbefalt dette radarparet på det sterkeste. Men det å arrangere en festival er en spennende kabal å få opp, og vi måtte finne riktig sted og tid, og få dette til å passe perfekt inn med det øvrige programmet.

Lørdag kveld under festivalen vil de åpne opp for et magisk rom i deg selv, ved hjelp av lyd og vibrasjoner som skapes av gongene. Gong beskrives som stressreduserende og avspennende. Og man velger selv hvordan man vil oppleve det – stående, liggende, sittende….. <3

 

«Festivalens gongbad varer i 1,5 time. Instrumentene som benyttes er i hovedsak gong, men andre instrumenter og sang er også en del av lydbildet. Den enkelte gongbad deltager vil ha sin egen opplevelse av denne lydreisen. For de aller fleste er dette en fin og avslappende opplevelse. I enkelte tilfeller blir det en sterk opplevelse hvor mye liv kommer til overflaten.»

 

 

I et gongbad så spiller gongmestere med et nøytralt sinn og åpner opp for det liv som er der i deg og i deltagerne. Gongmestere rommer lydbølger og spilles av gongene og skaper et harmonisk lydlandskap for deg å være i. Du vil få en trygg og behagelig reise hvor gongmesterne lager et harmonisk klangrom hvor du får ditt eget lydbad og lydreise.

Å fødes på ny med gongbad….. <3

Fordi gongen er et «stort» instrument som skaper store lydbølger vil de fleste oppleve at de treffes av lydbølger gjennom hele kroppen. Det er mange som sier at de føler seg fornyet og synes dette bare er helt fantastisk. de uttrykker ofte at det er som «å bli født på ny».

Fortell oss hva du tenker på