Forberedelser til Midsummer Yoga Festival 2017 igang!

Vi gleder oss over alle de gode tilbakemeldingene vi fikk i sommer, og aner en gryende interesse for neste års festival. Vi er i gang med forberedelser!

Takknemmelighet og gryende nysgjerrighet…..

Erfaringer er utvekslet og rapporter for årets festival er ferdige, og vi sitter igjen med en enorm takknemmelighet <3

Vi er utrolig takknemmelige for alle de gode og rause og vakre tilbakemeldingene vi har fått. Det inspirerer til at vi skal strekke oss enda lenger, og levere et enda bedre produkt og opplevelse i 2017.  Årets festival var uten tvil en verdig dåp, vi er utrolig godt fornøyd med samarbeidspartnere, instruktørene, værgudene og ikke minst innholdet. Vi føler vi fikk skapt en nysgjerrighet og en god forventning til 2017 og gleder oss til det som kommer!

Her er noen tilbakemeldinger vi fikk:

<3 «Takk for alle morsomme, utfordrende og vakre yogaopplevelser gjennom helgen Namaste! Neste års festival er plottet inn i kalenderen!» – Ingrid

<3 «Tusen takk for en god opplevelse!» – Siri

<3 «Stemnen min ble mye dypere etter restorative yoga session med deg, Veslemøy Thørud!!!» – Madgalena 😉 

Festivalen går av stabelen 23.-25. juni 2017!

Vi er nå godt i gang med bookingen av instruktører, artister og leverandører til neste år. Og kommer til å publisere nyhetene jevnt og trutt gjennom alle våre kanaler. Her i bloggen, på Instagram og Facebook. Og føler du for å spre det gode budskap om en helt unik yogafestival på en helt unik (og sentral) destinasjon – så er vi selvfølgelig utrolig takknemmelige for det! <3

Timeplanen lanseres først på nyåret, og bookingen åpner en gang i løpet av februar/mars 2017!

Under foreberedelsene ønsker vi velkommen tilbakemeldinger fra alle dere som kunne tenke dere å delta. Kom gjerne med innspill på det det måtte være, alt fra fantastiske instruktører dere har opplevd til unike leverandører av klær eller produkter til yogabransjen. Vi har litt spillerom til å ta inn noe ekstra og det hadde vært gøy om vi kunne invitere noen på bakgrunn av deres konkrete ønsker. Disse innspillene sendes eventuelt til tone@puls1.no.

 

Fortell oss hva du tenker på