Festivalmarkedet fylles opp – følg med på hvem som kommer

Festivalmarkedet 2017

Festivalmarkedet som holdes på LAGERET lørdag og søndag under festivalen er i ferd med å fylles opp.

Vi vil utover vinteren avsløre hvilke aktører som dukker opp. Her vil det være lekre smykker til bruk i yogapraksisen, men også til inspirasjon og bruk i hverdagen. Yogaklær og deilig tøy for «chill-asana»-dager 😉 Samt diverse yogautstyr og kanskje noe lekkert interiør!

Først ut er Paw Paw Yoga Wear – er herlig merke fra Sverige. Sjekk gjerne ut deres kolleksjon på www.pawpawyogawear.com 💕

 

Festivalcafe og chill-sone

I tillegg til marked vil vi ha cafeen til Lageret åpen også i år. Her serveres det te, kaffe og deilige ferskpressede juicer. Samt man har mulighet for å få seg en sunn matbit mellom øktene.

Bilder fra riggingen av festival cafeen 2016

Vi ønsker at festivalcafeen blir en deilig møteplass for helgens deltakere. Her kan man synke godt ned i en sofa eller stol, skravle med venner og nye bekjente, lese en god bok, ta seg en lur eller hva man måtte ønske. Terskelen er lav og stemningen lun 💕

Cafeen er i år separat fra yogasalen, som gjør den tilgjengelig uavhengig av timeplanen på festivalen. Man vil også kunne oppbevare baggasje her ila dagen om ønskelig.

Fortell oss hva du tenker på