La barna få utfolde seg i kreativ glede på sommerlige Hurum <3

Camilla Augusta Hallan vil gjeste oss som instruktør for hele 2 workshops for barn og ungdom. Denne damen er en kreativ sjel av natur og dette legger hun ikke skjul på. I tillegg kan vi, etter møte med henne som deltaker på festivalen ifjor, si at dette er en varm og herlig dame som har valgt å dele av seg selv og sin inspirasjon på vår festival.

Camilla Augusta Hallan

“Fri flyt og kreativ glede” – det syntes jeg workshoppen skal hete sier Camilla…..

 

Og hva betyr nå egentlig det? For oss snakker dette til det lekene og utforskende barnet i oss, som gjør at vi nesten skulle ønske at dette var en workshop for oss voksne og 😜 Og vi er sikre på at dette vil kunne gi barn og unge en helt unik opplevelse!

Klassen starter med yogaøvelser og musikk for å stimulere sansene. Deretter glir vi over i å skape farger på lerretet vårt. Barna vil inviteres til å male/tegne uten noen forutbestemt idè, men la fantasien og impulsene ta form på lerretet.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Noen refleksjoner fra Tone Merethe Andreassen, daglig leder av Midsummer Yoga Festival:

«Som voksen så kan man ofte kjenne på en lengten eller trang etter å få være barn eller å være mer leken. Dette er egenskaper som yogaens verden naturlig byr på. Den tillater oss å gå litt dypere, utforske kriker og kroker, og gi slipp. Og idet en gir slipp så åpnes noe og det et rom for mer 💕 Jeg ble var dette først etter å ha praktisert yoga i flere år, og tror at jeg hadde dannet meg så mange lag/slør som gjorde prosessen  så lang. Jeg håper vi med dette kan gi barn og unge, og ikke minst deres foreldre, en lite innblikk i hva yoga kan tilby og hvilke muligheter som ligger der. Kanskje det vil så et lite frø av nysgjerrighet i de unges næringsrike jord 🙏🏻.»

 

Fortell oss hva du tenker på